fråga inte

Jag kan inte hålla på kasta saker omkring mig såhär. Om någon undrar så har jag gått tillbaka till min gamla sony-mobil och så får det förbli tills jag kan kontrollera mig själv. Jag har kastat sönder flera tusen av frustation och jag har inte råd. 2 dyra mobilen får fan räcka. Jag skäms.

Jag trodde jag började må bättre, men jag hade fel. Jag bröt ihop idag igen och då for HTCn i golvet på galleriet, det behövdes bara en smäll så var den borta den med... fan. Det var dumt av mig att tro att jag kunde läka så fort, självklart kommer det ta flera månader eller längre.

Okej, det är bara prylar.. och okej, det är bara pengar, men det är så sjukt förbannat onödigt och dumt, framförallt dyrt. Men den här gången kan jag inte betala av den i en klumpsumma, utan jag får fortsätta betala av skiten på avbetalning i 2 år.

Jag har planer på att lämna Sundsvall, väldigt starka och seriösa planer. Jag vill börja om, träffa nya människor, lära känna en ny stad och jobba med mig själv för att må bra och forma mig till den jag vill vara och inte vara ett retard som inte kan bete sig. Det får fan räcka nu. Jag ska kämpa mig igenom de här 2 sista veckorna på vox sen måste jag komma på vad fan jag ska göra. Till att börja med ska jag åka och hälsa på Daniel i Göteborg och om staden tilltalar mig kanske jag söker jobb där, och får jag jobb flyttar jag nog inom en tid. Allt får gå som det går, jag tänkte ta det som det kommer, men att flytta känns som en god idé.

Jag har ritat lite idag, försökte teckna av mina känslor. Smärta, ångest, dåligt samvete, sorg och ilska blandat med något typ av hopp om framtiden. Jag kan tyvärr inte visa er en bild på det dock, då jag inte har någon mobil att ta en bild med och då min kamera ligger kvar i lägenheten jag inte bor i längre. Så ni får ev. en bild på det en annan dag. Jag ska ta med mig kameran nästa gång jag åker dit för att hämta prylar.

blue
Efter mina två sista veckor på Galleri Vox så funderar jag på att åka från Sundsvall ett tag.

CEYLON

Jag älskar min kattHan sover med mig på nätterna, nära.
Han kurrar högt och smeker mig i ansiktet med tassarna.
Ceylon hjälper mig att leva, och han ger mig kärlek <3

på väg tillbaka

Sakta men säkert letar jag mig tillbaka. Anders lämnade mig i Onsdags och jag har inte varit mig själv sen dess. Jag har i stort sätt gråtit konstant, tagit med mig Ceye och flyttat hem till min mamma igen... Jag har hämtat alla mina kläder och alla mina växter från lägenheten annars är ju allting kvar där. Känns så sjukt tungt och jobbigt att inte ha något direkt hem men det löser väl sig säkert även om det mesta känns sjukt mörkt och meninslöst nu. Jag älskar honom verkligen. Det har varit knöligt länge men jag har velat försöka lösa allt, men Anders orkar inte försöka längre. Vi kommer alltid att vara vänner, han kommer vara en av mina bästa och jag hoppas på att vi en dag kanske kan hitta tillbaka till varandra när vi båda mår bättre. Just nu söker jag lägenhet tillsammans med min katt, gärna nära stan och med balkong, så om någon vet av någon så får ni gärna höra av er. Igår var första dagen jag kunde umgås med andra människor utan att bryta ihop, jag var med Sanna och Gustav på Bure-festivalen och fick sedan sova på deras soffa, jag tycker om er <3

Imorn ska jag tillbaka till galleriet igen, jag har inte varit där sen i onsdags då helvetet bröt ut, men nu tror jag att jag är tillräckligt stark för att möta människor igen och prata om konsten på väggarna.

Idag har jag till och med känt ro till att rita, jag gjorde denna bild här nedan, den blev inte lika bra som den förra som jag gjorde i onsdags dock. Helt sjukt egentligen när jag ritade bilden i onsdags, jag ritade den precis innan Anders sa till mig att han inte ville vara tillsammans med mig längre, och när jag målade den och i slutet satt dit hjärtat i pannan mellan dem så tänkte jag på honom, jag tror dessutom att det är en av de bästa bilder jag har gjort. Hur sjukt fel det kan bli. Jag hatar att jag inte kan lösa alla problem och att Anders inte kan vara lycklig med mig </3
Här är lite bilder från vernissagen på UNGA som Nathalie Evrung (evrung.blogg.se) har tagit:ny skissbok

Ny skissbok!
Nytt format!
Nya möjligheter!

Jag köpte en ny bok att rita i för någon vecka sedan, eller det är egentligen ett fotoalbum men sidorna är helt vita och med tjocka så de är perfekta att rita på! Speciellt med tusch då eftersom det inte smiter igenom till sidan bakom!

I denna bok ska jag inte fega, utan bara gå loss och kladda hade jag tänkt. Jag målade i den först idag, och det blev så här typ. Lite töntigt med ett hjärta kanske men...


VOX dag 2 och 3

Igår - Måndag
Det kom in sprödvis med folk, jag var knappt ensam en stund. totalt runt 10-15 st kanske! Helt okey dag.

Idag - Tisdag
Idag har det nästan varit totalt tomt med människor, sjukt tråkigt och långsamt att sitta här i 6 timmar utan att träffa någon. Eller det var in 1 man en kort sväng men jag vet inte om det riktigt räknas. Dålig dag.

Jag undrar om det har med vädret att göra kanske (?) Idag har det varit bra väder med strålande sol, medan det igår regnade större delen av dagen.


Jag har försökt rita lite idag också men det gick inge vidare, jag har ingen inspiration känner jag, suck.


Petra har bloggat om UNGA

Här är en bild på mina bilder som jag ställer ut på Galleri Vox, Jag tog bilden från Petras blogg där hon har gjort ett inlägg efter dagens vernissage! (finns en länk till hennes blogginlägg längre ner i detta inlägg!)


Foto: Petra Eriksson

http://kreativakonstigheter.blogg.se/2011/july/vernissage-pa-galleri-vox-unga-konstnarer.html


Vi fick fyra tavlor sålda under vernissagen idag! 2 av mina! Det var många som kom och det verkade som att många verkligen tyckte om utställningen! Många fina kommentarer i gästboken! Tack till er alla som kom, och till er som inte har varit och kikat än så vill jag bara meddela att det inte är försent än! Utställningen håller öppet fram till 5 Augusti, alla vardagar mellan 10.00-16.00!


Dagbladet

Läs artikeln i Dagbladet om UNGA på Galleri Vox
http://dagbladet.se/kulturnoje/1.3719066-konst-fran-unga-uppat-vaggarna
(Nathalies foton som hon ställer ut. http://www.evrung.blogg.se)

VernissageCupcakes

jag och mina cupcakes...

Imorgon är det vernissage på Konstutställningen UNGA på Galleri Vox, och dagen i ära har jag naturligtvis bakat cupcakes igen. Jag tycker det är så kul att göra dem trots att jag knappt äter några själv, jag är inte så mycket för sötsaker faktiskt!

Det här är chokladCupcakes med dumle-godis och chokladbitar i, med chokladFrosting och limeFrosting toppat med körkbär och strössel.
Vi ses imorgon hoppas jag!

socker

Pauline är söt som socker, framförallt när hon har två sockerbitar under överläppen!
Hon ligger på golvet framför en av sina tavlor som hon ställer ut på UNGA!

noname


sneak peak på UNGA

På Galleri Vox håller vi på att hänga utställningen för fullt! Ni får lite halvkassa svartvita bilder på grund av att jag inte vill avslöja för mycket! Utsällningen gör sig bäst live så kom på vernissage på lördag 16 Juli kl. 12.00 i stället!


halsband

Jag hittade precis detta halsband som Petra har gjort och som jag har fått av henne, jag tycker om det
supermycket verkligen! Eller hitta och hitta, det har självklart hängt tillsammans med alla mina andra
halsband men jag kom på hur fint det var idag igen och ville bara ge henne lite cred och tacka!Kika gärna hennes blogg om ni vill; http://kreativakonstigheter.blogg.se/

three in tree

Jag sa ju att jag inte skulle visa vad jag ska ställa ut först efter vernissagen men nu är jag så otroligt osäker på om jag verkligen ska ha med denna bild eller inte? Hjälp mig! Jag har i stort sätt inget material till utställningen om jag inte börjar plocka i sånt jag har gjort tidigare... Vilket jag troligtvis måste göra! Det här är den enda som är "ny" men som sagt, tycker ni att jag ska ha med den på utställningen eller inte?


updat.

Nu har jag bestämt mig, och denna bild kommer nog vara med! Jag kom på ett awesome namn tillsammans med Pauline och då kändes det bättre. Three in tree. Och tillsammans med de andra bilderna som jag har pillat ihop så blir det nog superbra! Pauline har varit över med tavlor ikväll också, som hon ska ställa ut! Imorn kommer jag och Linda sitta på Galleri Vox i ett par timmar för att ta emot konst från de som inte redan lämnat/skickat det! Det kommer bli spännande att se allt material tillsammans och börja planera väggarna! Jag tror att UNGA på Galleri Vox kommer bli en superutställning faktiskt och jag tycker verkligen att ni borde komma! Om ni inte kan komma på Vernissagen den 16e så får ni naturligtvis och mer än gärna titta in någonting under de veckor som vi har öppet! (se öppettider på affisch nedan)


ram

Om det här blir bra kommer den också ev. vara med på utställningen.


affisch


sneak peak

Det blir att jag ställer ut lite prylar på Vox-utställningen jag med trots allt, jag hade nämnligen inte tänkt vara med själv först på grund av att det är jag som att arrangerat det hela så det kändes lite dumt till en början, tills andra sa till mig att jag visst borde vara med. Så jag gör som dom säger och deltar! Känns faktiskt kul! Tänkte att jag skulle försöka skapa någonting nytt och fräscht till utställningen så här får ni en liten sneak peak på det jag håller på med just nu. Ni får helbilder på utställningsmaterial först efter vernissagen! Känns mer spännande så :) Helst vill jag ju att ni ska komma till Galleri Vox den 16 Juli Lördag 12.00 och kika såklart!


Konstutställning

Det här är konstutställningen som jag arrangerar i sommar (mitt sommarjobb) Kom gärna dit, och tipsa alla ni känner! Det finns även ett evenemang på FACEBOOK som ni kan dela med er av om ni vill och orkar!

http://www.facebook.com/update_security_info.php?wizard=1#!/event.php?eid=249939678356217 -kopiera länken och klistra in i ett nytt fönster för att komma till evenemanget!
Kom på samlingsutställning med unga konstnärer på Galleri VOX mellan 16 Juli-5 Augusti.
Galleri VOX, Esplanaden 28, mittemot Filmstaden i SUNDSVALL

Deltagare:
Jennie Flygel  ( http://flygel.tumblr.com/ )
Sara Skogsberg ( http://hjaerteress.blogg.se/ )
Nathalie Evrung ( http://evrung.blogg.se/ )
Pauline Johansson
Adele Löfqvist ( http://tussiluskan.blogg.se )
Lina Härdelin
Sanna Mattsonobs! Jag återkommer med affisch och öppettider inom kort!

nya skor

Igår fick jag en massa fina presenter, men min favoritpresent var dessa skor som jag fick av min pojkvän! Jag har varit ute efter ett par nya tygskor i flera veckor och tänkte mig ett pris runt 200:- högst, tills jag fann dessa... Jag kollade på dem, klämde på dem och sen kollade jag på priset, som var lite mer än dubbels så mycket än vad jag egentligen hade tänkt mig, och jag kände att det ville jag inte lägga på ett par tygskor när jag knappt har några pengar till att leva... Trots det så var jag självklart tvungen att testa dom och dom satt lika bra som dom såg ut, TYPISKT! Jag ställde tillbaka dom på hyllan och gick naturligtvis därifrån utan skor, och jag köpte inte några andra heller för jag hittade inga någonstans som kändes lika bra som de här. Jag hade gett upp hoppet, speciellt när min iPhone gick sönder så sa jag till och med "jaha, då blir jag utan skor då..." För det kostade mig en hel del. Tills jag öpnade min födelsedagspresent från baby! Jag har tur, jag får det jag vill ha!
Tack!

Adele 21

Idag är jag ett födelsedagsbarn, jag bjöd över vänner och familj på fika!


FödelsedagsCupcakes

Nu har jag gjort nya cupcakes till imorgon då jag ska ha födelsedagsfika! Det blev 36 st totalt och tre olika sorter, 12 av varje. De bruna är chocklad- & dumlecupcakes, de rosa är jordgubb- & halloncupcakes och de blå är blåbärscupcakes! Jag köpte nytt strössel och nya formar i slutet på förra veckan, vilket resulterade i att dessa blev mycket "barnsligare" till utseendet än de jag gjorde sist. Det känns lite jobbigt men det får gå ändå, dom smakar nog minst lika bra trots det! Jag toppade även dem olika och det hjälper nog till den barnsliga looken, ser lite slarvigt ut (fast jag slarvade inte, utan jag ville bara prova mig fram!)

tygdocka

Jag sydde denna docka för typ ett år sen om jag inte misstar mig, kanske lite mer. (updat. januari 2010 var det, kollade precis upp det) Jag improvicerade fram den allt eftersom jag sydde, helt utan mönster dvs! Det tog sin tid men hon blev ju bra! Jag funderar på om jag ska göra fler liknande kanske, vad tycker ni? Jag har både material och symaskin så egentligen är det ju bara att tuta och köra!
cupcakes

Idag var första gången någonsin som jag bakade cupcakes! Jag ville provbaka inför tisdag då jag ska göra många fler och fler varianter när jag fyller år! Dessa får jag nog hjälp med att äta upp ikväll när jag ska ha en liten festlig tillställning för att fira min födelsedag med vänner! De blå är blåbär & citron cupcakes och i de gröna är det chokladgodis och geishagodis i med ett köksbär på toppen! Dom blev ganska fina för att vara första gången för mig! På tisdag ska jag göra med jordgubb också bland annat, ni får bilder på dem senare!
RSS 2.0