kvällskladd

Jag har faktiskt mer eller mindre haft uppehåll från att teckna sen vernissagen och utställningen. Igår var sista dagen som utställningen var öppen så det var även igår som jag plockade ner tavlorna igen.

Här om kvällen hade jag, Lullan och Lais pysselkväll igen. Dom satt och pillade lite med smycken och själv gjorde jag inte så mycket alls. Först när klockan började närma sig ~01.00 Så tog jag fram papper och penna och började kladda lite;



Sundsvalls Tidning

Jag är med i Sundsvalls Tidning idag med min utställning på Galleri Granen

Mänskliga linjer med mönsterdjup


(klicka på bilden för att komma till artikeln)


mingelbilder

Mingelbilder från vernissage 5 maj






mina bilder på granen

Här är mina bilder med namn som hänger på Galleri Granen.


1. sneakpeek


2. three eyes one tree


3. two



4. triforce


5. controlled by natterjack



6. twosome



7. the red line


8. mouths



9. dragonfly



10. secrets of the forest



11. sienna



12. elephant



13. owl


14. lyrics



15. eyes



lite bilder från utställningen


Grovskriver prislistan



mingel





(bilder från Paulines kamera, kommer fler från Lullans kamera senare!)

vernissage

Vernissaget i lördags gick bra, tack till alla som kom! och till er som inte kom så vill jag bara säga att det inte är försent än! slutdatum är först den 24e maj! kom in och kika!



(fler bilder från vernissaget kommer inom kort)

affisch


nyckel, larmkod & affischer

Idag fick jag affischer + nyckel & larmkod till Galleri Granen så jag har cyklat runt på stan och satt upp affischer, även lämnat på vissa ställen bland annat på moyo. Dom tyckte nog om affischen eftersom de sa att jag även fick sätta upp mina tavlor där om jag ville för att det passade in i deras butik, asum! -dagens ros

Svängde sedan in på Granen en snabbis för att sätta en affisch på insidan av dörren + i gatuprataren men självklart fummlade jag med larmet (tröga knappar) så larmet gick! ...jag fick ringa till securitas och skämmas :( fast det löste sig. hur klantig får man vara? - dagens ris


På moyo, palt och t-shirt store (några av de ställen som tog emot affischer) verkade de alla tycka att utställningen verkade intressant och tackade för inbjudan om att de var välkommna på vernissage på lördag när jag sa det! Det såg till och med ut som att dom funderade på att ev. dyka upp! Det kändes ganska bra.

Lämnade en affisch på Kaisa-Marjas också, hon skulle komma sa hon! Hon såg affischen som lite reklam för sig själv eftersom jag ska ställa ut där i augusti.

namngett och prissatt

Imorgon ska jag hämta nyckeln till galleriet och på fredag ska jag hänga utställningen och renskriva prislistor! Inte alls länge kvar till vernissage nu! Jag har lyckats döpa och satt priser på alla min tavlor ikväll + att jag hunnit med att pilla ihop en till liten tavla. Här om kvällen gjorde jag också en ny. Så nu har jag totalt 16 verk som kommer att hänga på min utställning!



sista april - piratpicknick

På sista april var vi på piratpicknick.
Innan utgång hade jag en stilig pirat i mitt kök som lagade mat till mig;



Piratkorv med mos;




Mitt och lullans halvhjärtade försök till att se ut som pirater;



RSS 2.0