djungelkatter

Djungelkatten fick två vänner och lite mer skogPALE

Jag fick nåt ryck och ritade av grabbarna i PALE (min pojkväns band)
Staffan (sång)
Anders (gitarr)
Farzin (trummor)
Niclas (bas)
Dom finns här:
http://paletheband.get-ctrl.com/#/

och på facebook:
http://www.facebook.com/paletheband

och på myspace:
http://www.myspace.com/paletheband

dreads i tusch

yttligare två karaktärer - (dödshäftiga och asalternativa med färgstarka dreads och piercingar)...

btw.  börjar det bli tjatigt med mina gubbar? Säg till i så fall!

djungelkatt

Jag förstökte mig på att rita en katt i min stil, Det blev såhär:
Jag gillar att han fick ögonbryn.

till Angelica

Jag lämnade över denna bild till Angelica idag som hon köpt av mig för 200:- 
updat.Jag tycker om när folk blir nöjd med det jag gör!
Jag har även kladdat lite i min nya ritbok (A4) som jag köpte för någon vecka sedan.
Jag försökte skapa olika karaktärer.

purple spot
Hello.
Ceylongos 


ny hårfärg

Moa, Ragnar och jag fastade på bild från Allstar igårkväll! Delar med mig av den här för att min nya hårfärg syns bra på den!


ställa ut i augusti

Det verkar som att jag ska få ställa ut konst genom ungkultur i samband med PSTEREO festival i Norge nu i Augusti! Verkar sjukt spännande, men jag har ingen aning om vad jag ska ha med osv! Jag har inte så mkt mer information om det än heller, men uppdaterar med det så fort jag vet! 

Till någonting helt annat, 2 nya händelser från idag: Ny hårfärg och ny upptäckt av artist Pernilla Andersson! (Dregens flickvän) Jag såg/hörde henne för första ggn idag på nyhetsmorgon, men tydligen va hon med i melodifestivalen också ...(noll koll har jag) Men nu är jag medveten av att hon existerar iaf och jag gillar henne!Pernilla Andersson – Colours

Vad är det här?

För några veckor sen hittade jag en oinbjuden gäst i en av mina "vanliga" krukväxter i köksfönstret. Ett skott som inte riktigt hörde ihop men blomman som satt i krukan sen tidigare. Så jag med mina blommiga moderkänslor plockade upp skottet ur jorden och satt i en egen kruka/burk. Men min fråga är vad det egentligen är? Det är kanske bara "ogräs"? Vad man nu ska kalla för ogräs. Min fösta gissning va basilika, eftersom all basika jag odlat står precis bredvid, men jag ändrade mig lika fort då de inte alls är lika varandra. Min andra gissning va tomat, dels för att jag tycker att den påminner om en tomatplanta men också för att den luktar ganska mkt! Men efter att ha jämfört den lilla med min tomatplanta som jag har så kom jag fram till att de luktade lite olika. Men min min starkaste gissning är fortfarande tomat, jag kan inte komma fram till någonting annat men det kanske någon annan kan? 

Är det någon som vet vad det här är? Jag är så himla nyfiken! 


grönt

Här kommer det lite updat.bilder på mina små barn som jag har odlat. Jag har fortfarande så det räcker och blir över så kom gärna över och adoptera en om ni vill! Jag kommer nog också ha en hel del paprika att ge bort när dem växt på sig!


Citronbasilika
Solrosor
Paprika


He's done

Nu är min Frank Zappa bild till Julia Byström klar! 


Jag hoppas att hon gillar den!updat.
Julia ville ha mer mönster upp i högra hörnet. Och hennes önskan är självklart min lag.


Frank Zappa III

Har jobbat lite längre på bakgrunden på Zappa-bilden. Tar flera timmar bara för att jag har fått för mig att göra miljarder små ringar, men det är det väl värt antar jag! 

peace

Nu är jag nästan klar med denna teckning! Jag har bara den tomma delen till höger kvar + att jag ska skriva någonting från munnen, som att hon säger någonting typ. Fast jag vet inte vad än.


Och här är lite kladd från min lilla bok jag ritar i ibland.

Frank Zappa II

Så här långt har jag kommit på Zappa, Hela bakgrunden ska fyllas med lite olika mönster innan jag är klar, och i rutan nertill ska jag skriva Frank Zappa på något bra sätt.Frank Zappa I

Jag har varit tvungen att göra en lista på en massa beställningar jag har lovat att göra för att jag inte ska glömma bort någonting! Det är mest teckningar, men även en del annat.


Här får ni tjuvkika lite på en av teckningarna jag håller på med/ska göra:done

Så här blev den till slut

(obs! färgerna är dock lite orättvisa, nyanserna på de förra bilderna i det förra inlägget stämmer bättre) 


nya pennor

Idag köpte jag lite nya tuschpennor! I och med det har jag större möjligheter att skapa coola bilder! Det är perfect storlek på spetsen, nästan för bra! Jag inviger dem genom att fortsätta med en bild som jag trodde var klar! Efter att jag köpte dessa pennor så kom jag på att jag inte alls var klar.. Hah, jag ska fylla alla tomma delar i bilden med röda mönster.allt annat än det jag skulle

Idag på skolan hade vi teckning och kroki. Teckning innan lunch och där har vi fått en ny uppgift som går ut på att vi ska göra en förenkling på dracula-bilden som vi gjorde för några veckor sedan. Jag gjorde dock allt annat än de jag skulle. Jag satt mest och kladda för mig själv från 9-15 idag, eller jag va med på lite krokin, men för det mesta så lådsades jag bara vara med och satt och kladda med mitt eget då med. 


dagens kladd:
Denna satt jag längst med, gjorde allt i bakgrunden idag. Kluddade vidare på en gammal kroki-bild som jag redan från börjat försökte få "min" känsla på. Jag tycker att den blev rätt ball till slut!


ny design

Nu har jag hållt på med bloggen i närmare tusen år och bestämmer mig för att den får se ut såhär, iaf ett tag. Jag hade ledsnat på det mörka och det är ganska många som kommenterat att det var svårt att läsa texten, så både för att lämna det mörka och för att göra bloggen mer tydlig bestämde jag mig för att göra den ljusare! Känns även mer passande med en ljusare blogg under vår och sommar, håller ni inte med?

Vad tycker ni om utseendet nu?


ny tavla & grönsaker

Här är en bild på den nya tavlan jag håller på med. Jag sa ju i ett tidigare inlägg att jag inte tänkte visa först jag kommit längre men jag ångrade mig, det här är första lagret. Eller jag har inte målat så mycket, bara grundat med grått och målat i ansikterna ett lager. Hur jag ska göra nertill vet jag inte än, vi får se. Kom gärna med förslag!


Jag har även målat lite längre på denna tavla, 
grundat  bakgrunden med en turkos färg! Jag 
ska  fortsätta  på  bakgrunden med något typ 
av  mönster.  Ni  får  se  hela  när jag är klar!

Anders kallar dem grönsaker

Vi har för lite fönster, eller är det jag som har för mycket växter och plantor. Jag har ju haft någon noja och planterat tusen basilika, tusen paprika och tillsammans med alla andra växter vi har så blir det väldigt mycket! Men det är lite mysigt samtidigt att ha så mycket liv i fönsterna! Dock så börjar basilikan växa till sig och jag har idag planterat om dem i större krukor, mest två och två men egentligen vill dem stå själva så de måste planteras om igen snart! Så för er som vill ha nån basilikaplanta eller två kan ju komma förbi och hälsa på. Jag bjuder på en kopp te/kaffe och ni får med er grönsaker hem, awesome deal! Mamma skulle komma förbi imorgon och ta hand om några åt mig, hih. Här är lite bilder på våra fönster: 


Köksfönstret, och all basilika
tomatplanta i ampel som ska få bo på balkongen senare


sovrummetVäxten längst till vänster på den här bilden är en av citronkärnorna jag planterade i somras, den
har blivit sjukt stor nu och den bara växer och växer! Den fick också en ny/större kruka idag.
vardagsrummetjag planterade det mesta av paprikan tillsammans i en lite större krukamen även paprikan måste planteras om snart igen.present från Italien

När Anders kom hem från Rom i fredags så fick jag en present! Nämnligen denna fräcka väska! hih, Jag har snackat om att jag ska köpa mig en egen sån här väska någon gång när jag har råd, då jag innan hela tiden brukade sno hans svarta PUMA-väska, men nu har jag fått mig egen jackson-väska ist! Jag har påbörjat en ny tavla, men har inga bilder på det än. Jag tar några st efter nästa lager ist! För än så länge ser det inte mycket ut för världen. 

Imorgon ska jag på arbetsintervju! updaterar mer om det senare om det går bra, önska mig lycka till!
RSS 2.0