pysselstuga

Jag skulle vilja börja med att be om ursäkt. Jag är hemskt dålig på att uppdatera, verkligen! 
Anledningen till det är att jag på den senaste tiden knappt pysslar och skapar så mycket längre, jag har hamnat i någon slags svacka. Kan bero på att det blev lite för mkt för mig ett tag, kanske att det är mörkt, kanske att det är kallt, kanske att det överhuvudtaget är vinter, jag vet inte faktiskt! 

Idag har jag iaf träffat Lais och Moss, vi va ut och åkte bil en sväng och svängde in på ett loppis. Jag har tidigare alltid fått inspiration från loppis, hittat massa saker med delvis, men framförallt idér. Fast inte idag. 

Jag har kommit på att mitt störta problem är att jag inte kan pyssla/skapa när jag är ensam, jag måste ha människor omkring mig, vilket jag önskar att jag skulle kunna ändra på då jag har väldigt mycket tid för mig själv trots allt. Eller så kanske det kommer av sig själv när min kreativitet bestämmer sig för att återvända. Just nu känns det mest som ett måste, att jag borde, att jag är en sån som alltid har små projekt på gång så jag borde väl sitta och greja då jag har tid över... Fast på sista tiden har jag ist spelat massa tv-spel, det tycker jag ju iof är väldigt roligt med, men i slutet ger det mig ju ingenting, ingenting jag kan ta på, ingenting jag kan visa eller dela med mig av. Jag saknar det, att uppdatera mig blogg med allt från litet till stort, dela med mig och visa. 

Hur som helst så är både Lais och Moss två underbara tjejer med många idér och sprutar av kreativitet, och ibland smittar det av sig på mig. Tack för det! Idag nämnde Moss att en vän till henne gjorde smycken till dreadsen och förklarade hur och jag kom på att jag har ju en massa fina pärlor liggande så varför kan jag inte bara dra fram dem och pyssla? Det kunde jag såklart så jag gjorde det. Njöt av att pyssla och av Moss sällskap. Dock skulle hon gå ganska snart efter att jag börja och då kom jag såklart av mig. Men jag har iaf gjort någonting idag som jag tänkte att jag kunde dela med mig av.
 
Såhär borde det alltid se ut på mitt bord, organiserat kaos är det bästa!Jag kommer nog tillbaka snart, jag mår bra av att vara kreativ!

omväxling förnöjer

En kväll strax innnan jul tog jag med mig papper och pennor upp till grannen och temat spårade ut lite då vi till sist satt och ritade könsorgan båda två. Men omväxling förnöjer har jag hört!


HOWL

Jag jobbar på en affisch till ett band. Tänkte göra mkt smått så det blir mkt att kolla på och sedan bygga ihop det hela till en helhet. Tanken känns bra, får se hur det blir när det är klart! 


RSS 2.0