paint

Jag har kommit på att paint är lite kul, man kan ju göra lite vad som helst. Bara att göra en grej och sedan kopiea den och bygga ihop som man vill. Leker med prickar och mönster. 
 
 

 
 

~

Min hyresvärd ska sälja huset till våren/sommarn. Så idag har jag städat lite extra noga pga att en man som ska hjälpa honom att sälja kommer förbi här för att skriva lite om min lägenhet och ev. ta någon bild.

Jag är lite orolig, då jag inte vet om jag kommer få bo kvar eller inte, beroende på vem som köper. Iof så vill jag ju flytta (för att komma upp från källaren), men jag vill gärna välja själv när det ska hända.
 
 
Jag har fått jobb. Trivselvärd på FAVI.

Det är iof tillfälligt, men det känns ändå väldigt roligt. Mina arbetsuppgifter kommer att vara att jag ska:
- baka bröd på morgonen, fylla på och ta hand om kaffemaskinen, diskmaskinen, inhandling av råvaror, baka fika, byta sopor och städa i köket, ansvara för kassa och kvitton, hur många som ska äta, mm.

Jag kommer även ha eget arbete, då jag bland annat ska plugga till körkortet, söka andra jobb, hjälpa till i grupperna med att skriva ansökninshandlingar osv.

batik

Jag köpte en förpackning brun "återfärgnings" tygfärg på färghandeln. Jag tänkte att jag skulle leka lite med ett vitt överkast som jag aldrig använder just för att det är vitt. Jag har aldrig hållt på med batik förut, jag misstänker att jag gjorde någon typ av fuskvariant, kul ändå! 
Jag knöt trådar runt överkastet så där som man gör, och även på ett par grådassiga harembyxor som jag aldrig använder, sedan slängde jag in det i tvättmaskinen tillsammans med färgpåsen och körde. Gjorde det lite som ett experiment men det fungerade ganska bra! Nästa gång, till sommaren, tänkte jag göra riktiga batikbad. Nu när jag har övat en gång så kommer det nog bara bli bättre nästa gång!
 makeover

Jag har en plan. 
En plan att pimpa om en ful och tråkig kökshanddukshängare som jag tagit rätt på. (Jag gjorde grovskissen från minnet så som jag kom ihåg den, inte helt rätt men ni förstår kanske grejen.)

nygamla bilder

 
Här kommer lite bilder som jag har gjort för ett par månader sen, de har även varit utställda på Unga Magasinet. De är inte helt nya med andra ord, men de visas för första gången här på bloggen.
 
Jag är lite rädd att uppdatera bloggen med min konst nu för tiden dock, för det har hänt vid ett flertal tillfällen nu att "folk" snor min konst, jag gillar inte sånt folk. 


(klicka på bilderna för att se dem i större format)
 
         


RSS 2.0