To Sannas Mum


nattkladd

Jag kladdade fram en mörk pojke. jag tänkte att jag skulle försöka mig på nåt "nytt" men den blev ganska typisk ändå. En snabb teckning som resulterade i skelögd blick med mera. blev väl sådär..Jag får lite prestationsångest. jag vet att jag kan mycket bättre än det jag uppdaterat med de senasta dagarna. Och jag är rädd att ni ska tänka " hon tror att hon är mycket bättre än vad hon är" jag är mycket medveten om att det jag skapat på sista tiden inte är så mkt att hurra för, och anledningen till det är att jag inte lägger ner så pass mycket tid och kärlek i det jag gör som jag borde göra! Jag "kladdar" mer än vad jag presterar så att säga, jag nöter mest på bara för att göra någonting och inte tappa bort mig helt.

 


To Emm


tuschpennor, flytande tusch och vit akryl

Idag har jag pillat ihop denna bild till en vän som fyller år, jag hoppas han kommer tycka om den!
updat.
När Christoffer öppnade presenten igår så undrade han om man kunde ha bilden åt båda hållen, dvs. även upp och ned. Han vände det upp och ned och man kunde även se figurer i den då. Jag såg bland annat en hund och en björn och Christoffer såg en gris. Jag vet inte vad ni ser men... hah! Han bestämde sig för att ha den åt "fel" håll på väggen sedan :)


för att fördriva tiden

Jag kom mig över en penna och block under allt väntande på tåg och under tågresor nu i helgen då jag var till Stockholm! Blev bara halvseriösa små bilder i ett a6block, men det är ju alltid något! Och eftersom jag är så dålig på att uppdatera med sånt jag ritar, och dessutom varit sjukt dålig på att tagit mig tid att rita så måste jag ju passa på att uppdatera nu då jag faktiskt har gjort någonting. Jag fick cred på t-centralen när jag satt och kladdade på dennaJag gjorde även denna bild för ett tag sen på en förfest då de andra var ute och rökte;Jag skäms nästan lite över att jag inte har så mkt att komma med, bara massa kladd egentligen. Jag måste verkligen försöka bättra mig! Men jag har ett projekt på gång nu. Jag köpte en permanent svart spritpenna som jag tänkte använda mig av för att pimpa mitt fula, plastiga, vanliga, vita toalock. Hah! Jag har ett ganska stort behov att pimpa min toa lite, och ett enkelt sätt är att bara kladda ner toalocket tänkte jag. Vi får se om det blir en flipp eller en flopp. Om det går åt skogen får jag helt enkelt kosta på mig ett nytt liksom, kan ju inte kosta många kronor. Återkommer med bilder på det när jag framställt min plan!


Nu i veckan var jag och fikade med Petra och hade lilla julafton. Jag var som ett litet barn, fnittrig och glad och ville absolut öppna alla fina paket med en gång. Jag överraskade Petra när jag började rycka i snörerna på ett paket framför mig, för hon var inte alls inställd på att de skulle öppnas redan då, utan hon tänkte att vi skulle vänta till julafotn. ICKE tyckte jag och så kom vi överens om att vi skulle öppna allt med en gång! Jag fick superfina saker av henne! 

- en tevärmare
- en flasflaska att ha olja i
- ljuslyckor
- en tekopp + te
- 3 gröna fina kuddfodral.

Tack underbara vän!
hennes blogg; http://kreativakonstigheter.blogg.se/Petra tog en bild på mig i min iver, glad som ett litet barn över att få paket.


Av mig fick hon en röd dalahäst, hon för väldigt förtjust i dalahästar, och hon fick ett pussel som jag själv målat.

Jag har bilder på pusslet, som jag har väntat med att lägga ut här på bloggen just för att jag inte ville att Petra skulle få syn på det innan hon öppnat julklappen! Så här såg det ut;mot Sthlm

I helgen ska jag åka ner till Sthlm för att hälsa på Hanna som bara för ett litet tag sen flyttade dit! Hon ska börja plugga där någon gång i början på nästa år. Jättekul att hon kom in på det hon sökte! Just nu sitter jag på tåget och är framme om ca 1,5 timme. Har suttit och kladdat lite för fördriva tiden:
RSS 2.0