lion

Har gjort en till kollage bild, Det var kul att blanda materialen på det här sättet.
Jag tror att jag ska göra fler sådana bilder!~
Idag har jag köpt på mig lite ramar, måste börja rama in bilder inför utställningen. Ska försöka hinna göra någonting mer nytt med!

kollage & tusch

Lekte lite, men det blev inte lika bra som jag tänkt mig.

 

pyssel hos Larrylá

Lais sitter och målarJag hade börjat på denna hemma hos Lais för några veckor sen med tusch, fortsatte idag med akryl. känner att jag inte riktigt har full kontroll med färg och pensel då det va så längesen jag höll på med det!Spårade ur lite

 
 
 
 

Konstutställning Kaisa-Marjas6-31 augusti 

VERNISSAGE Lördag 11 augusti kl.12-16

Jag ska ställa ut mina tuschteckningar i Kaisa-Marjas lilla söta butik på Trädgårdsgatan
välkomna in och kika! 

http://www.kaisa-marja.se/

Öppettider 
Tisdag - Fredag 10.00-18.00 
Lördag 10.00-16.00


födelsedagskvällskladd

Efter fikat idag stannade Lais kvar en stund och vi satt och ritade lite tillsammans.
Jag började med den här bilden, det skulle eventuellt kunna bli någonting bra kanske.
 

22!

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min födelsedag!


pyssel med Linn och Lais

Slutresultatet på det jag har suttit och kladdat på i regn och sol
 
 
Ikväll har Linn och Lais varit över, vi har haft det mysigt i solen, träffat på min härliga granne i trädgården, kollat på senaste avsnittet av true blood och pysslat! Det har varit supermysigt. Jag har kommit lite längre på min stora tavla som jag grundade igår. Den ser fortfarande åt h*lvete ut, men det tar sig nog efter mer slit, pill och lager! Känner att det kommer ta sin tid.
 
Det känns konstigt att måla med färg igen, känslan av finlir med tuschpenna funkar liksom inte nu, allt blir kladdigt så jag kladdar bara på! Kanske avslutar med lite mönster och linjer i tusch mot slutet.
 


 
 
Lite bättre bild på pallen jag har målat/ristat/slipat på, (bild hade önskats)
 

pyssel, panå & regn

Sitter med Lais och pysslar lite, äntligen! 

Det var ett tag sen sen sist, jag har haft så mkt för mig. Och när jag inte har haft saker för mig har jag inte haft lust att ork till att skapa. Jag är även dålig på att sätta mig och göra någonting när jag är ensam, behöver andra runt omkring mig som gör någonting kreativt och någon att filosofera om livet med samtidigt. 

Jag har precis grundat en stor panå med vit färg lite slarvigt som jag hade tänkt göra någonting av. Vi får se hur det går! Jag har en dragande känsla av att jag vill gå upp i storlek, och även måla/rita på andra material än papper. Kanske till och med någonting helt annat, en vägskylt eller liknande. Den som lever får se vad jag hittar.
 


Här om dagen då det kom ett dödande dödsväder med åska och spöregn fick jag är liten skur av inspiration på mig. Jag var mitt uppe i mitt vardagliga städande och precis då jag skulle starta damsugaren trodde jag att världen gick under då det smällde till ute. Bestämde mig för att det var en dålig idé att damsuga just då, ifall att blixten skulle få min damsugare att explodera eller liknande. Så i stället drog jag ut all elektronik hemma, drog ut korgstolen i min lilla källartrapp utomhus och lyssnade till det smattrande regnet på plåttaket ovanför mig och ritade lite i ett block tills regnet avtog och morsan kom förbi med en pizza
 

.RSS 2.0