målat med akvarell och fyndat på second hand

Vi har börjat med en ny kurs nu i skolan, akvarell. Vi hade det både torsdag och fredag denna vecka.
I fredags målade vi frukt/grönsaker och idag målade vi flaskor. det  är sjukt svårt vill jag lova.

~


Idag har jag även fyndat på röda korset och myrorna


en ny kofta med luva 60:-
Ett par blå tighta cheap monday jeans för 105:-
Krukor jag hade tänkt ha på balkongen och plantera i till våren. 10:- styck: 
En liten sockerskål och en liten mjölkkanna. 5:- styck:
Några elefanter till min "samling" 20-65:- styck:
Alla elefanter som jag har (den stora längs till vänster köpte jag också idag):Det fanns sjukt många fler elefanter på myrorna att köpa, och jag hade sjuk beslutsångest. Men jag köpte trots allt bara 3 st till slut för dem var ju ändå ganska dyra. hah. Om jag får för mig att köpa fler kanske jag springer förbi där imorn.


Skjut mig

Ja, jag ser svart. sjukt jävla äckligt svart. Men jag vet även att jag inte borde, jag vet att jag mår sämre än vad jag egentligen borde. Jag vet inte den klara orsaken, jag kan bara gissa, och det är nog egentligen rätt mycket som ligger till grunden. fan. Det enda jag vet är att jag verkligen inte mår helt okej. Jag tänker helt jävla fuckat och jag blir så sjukt arg och besviken på mig själv när jag märker att jag är psykiskt ostabil, så jag bryter ihop ist, gråter som en skjuten gris och tänker ännu mindre. Tänker inte på vad jag gör, på vad jag säger, hur jag säger saker, hur jag sårar andra. patetiskt. ja, jag är patetisk.

Ja, det händer att jag tycker synd om mig själv, och när jag gör det så blir jag arg på mig själv, för självklart är det inte synd om mig, jag har det för fan bra men jag känner det bara inte. Jag känner konstigt, jag känner för mycket, jag känner för mycket fel, känner sånt jag inte alls borde känna, känner sånt som inte ens stämmer, hur fan gör man då? Jo, jag går till någon och snackar om skiten, men jag går inte till någon längre.. Jag gick till någon men det funkade inte så nu går jag inte till någon längre... Jag vill inte gå till någon, tar emot så sjukt hårt att ta det steget igen.. Men jag vet att jag verkligen borde, inte bara för min egen skull utan för alla som bryr sig om mig också! Ingen vill väl se mig må dåligt, ingen vill se mig förstöra för mig själv. Jag förstör för mig själv både vad det gäller skolan och vad det gäller mitt privatliv, jag kan fan inte hålla på såhär men det är sjukt jävla svårt när man bara ser svart, känner sig som världens mest patetiska människa som inte kan klara av någonting. Ostabil, sjukt jävla ostabil. Jag vill inte må dåligt, jag vill inte gråta, jag vill inte tro att jag borde göra slut med världens underbaraste pojkvän varje gång jag bryter ihop för att skona honom. Jag vill inte säga "jag vill göra slut" och "jag villl flytta" varje gång jag bryter ihop, jag vill inte göra honom ledsen, jag vill inte se honom ledsen, jag vill inte se en så underbar människa gråta. Förlåt

Jag vill inte att min mamma ska behöva oroa sig, jag vill inte att hon ska behöva höra mig gråta och knappt kunna höra vad jag säger när jag ringer till henne för att söka tröst, jag vill inte behöva söka tröst över ingenting, söka tröst över att mina tankar och känslor inte fungerar som dom ska. Jag vet att problemet ligger och hos mig och jag vet att det är jag som måste göra någonting åt det. Det är bara jag som kan göra någonting åt det. 

Jag vågar inte, och jag vill egentligen inte heller, jag vill bara att det ska lösa sig. 

Jag kan inte fortsätta ljuga för mig själv, jag kan inte lådsas vara glad och inbilla mig själv att det bara är någon fas och någonting som snart går över när jag vet att det inte är sant. Jag kan inte hålla på såhär, jag kan inte fortsätta förstöra mitt eget liv. Jag måste ta tag i det, våga ta tag i det och möta det även om jag inte vill, och det hemska är att jag faktiskt vet det men inte gör det. Ingen kan tvinga mig, jag kan bara tvinga mig själv. 

Och ni som läser det här och tycker att jag är helt jävla dum i huvet som skriver det behöver inte säga det till mig, håll käften bara.. Ingen behöver kommentera någonting alls, på något sätt. Jag försöker bara intala mig själv att jag borde göra någonting jag inte vågar. Och med det avslutar jag med en sista ursäkt och går och diskar någonting.


inspiration tack.

Jag mår för dåligt för att orka måla, teckna, eller vara kreativ på något annat sätt när jag är hemma. 
Jag har för dålig fantasi för att göra något annat motiv än mina "fula gubbar" när jag väl kladdar lite. 

Jag har kladdat fram det här idag, men jag borde göra någonting annat än att kladda.. Har en del påbörjade tavlor här hemma som jag skulle behöva måla klart, ett bord det fattas fog på, skissa/teckna mer för att bli bättre på det (som jag har lovat mig själv), etc. etc. Men utan varken lust eller inspiration känns det mest jobbigt. typiskt.~


in your facejag ska se svår ut

Nu är min gubbe klar! (ja jag vet, bilderna är ganska mörka, men ni ser ju iaf!)


Skulpturen vi tecknade av: 
~
Jag tog även lite bilder på Hanna och Pauline, bara för att! 


Pauline och hennes bild:
Hanna: "kolla vad jag kan göra! Kolla på mig! Jag ska se lite svår ut"
~

Det var allt för den här gången, nu ska jag dricka några glas rött och härja med snygga tjejer på stan 
peace


difficult

Idag har vi haft teckning hela dagen 09.00-16.00. 
Det här är vad jag har åstakommit, ska fortsätta imorgon! Det är sjukt svårt att få det bra.
btw. ären nå cool elle?

jag dog lite, jag vill ha en sån


tapetDet här är en del av fondväggen som vi har satt upp i sovrummet. Den är sjukt snygg om jag får säga det själv! Jag blev även inspirerad av den, till hur jag ska fylla ut tomrummet på min underarm! Jag tänkte iaf börja skissa på någonting liknande och ev. tatuera mig inom en snar framtid om det blir nice, Moss har redan sagt att hon kan göra det! Det skulle kunna bli awesome!

~

omnomnom. (vi brukar inte låta honom göra såhär, men han var så ful så jag var tvungen att ta ett kort).


förra veckan

Förra veckan fick vi en ny teckningslärare som vi än så länge har haft i två dagar, vi ska ha honom 2 dagar till. Han är duktig, men sjukt noga och han vill helst att man ska sitta med linjal och mäta millimetrar
för att det ska bli exakt lika dant (vilket är omöjligt för mig hur länge jag än håller på, iaf än så länge)..
Förra veckan fick vi en ny teckningslärare som vi än så länge har haft i två dagar, vi ska ha honom
2 dagar till. Han är duktig, men sjukt noga och han vill helst att man ska sitta med linjal och mäta millimetrar för att det ska bli exakt lika dant (vilket är omöjligt för mig hur länge jag än håller på,
iaf än så länge).. 

Uppdaterar med denna bild som jag satt med första dagen vi hade honom, det är inte resultatet av vad jag gjorde, det är skuggor och så på dem med, men jag blev så sjukt missnöjd och fick sitta och göra om allting hela tiden, och till slut kom han och ritade typ allting till mig, utom ett streck i pannan som jag gjorde själv, ändå blev det helt fel när det var klart för att jag lyckades klanta till det igen! .. hah! aja, det var/är ändå kul och det kändes som jag lärde mig någonting, allting handlade väl egentligen om att träna ögat och inte att få fram ett mästerverk på en gång.

Jag vet att jag har blivit sämre på att uppdatera igen, men jag ska bättra mig! Jag ska försöka knäppa mer bilder på det jag gör men framför allt försöka prestera bättre så jag inte behöver skämmas över att uppdatera och visa vad jag gör. (som jag gör lite över den här bilden, hah). 
Hur som helst så har jag gjort om designen på bloggen också som ni kanske ser! tyckte att det var dax. Lite väl mycket mönster kanske, men jag gillar det ändå på något sätt, vi får se hur länge jag står ut!

Jag helt inflyttat på Trädgårdsgatan nu också. Jag ska försöka ta lite bilder på lägenheten någon dag så ni får se hur vi har det, och på det nya sovrummet som vi har målat och satt upp en fondvägg i! Vi har så gott som ställt i ordning allt också förutom några tavlor och hyllor som ska upp på väggarna. Så för er som vill komma och hälsa på någonting är varmt välkomna! 

hörs.

light

fotouppgift till skolan, har ingen aning om det är bra eller dåligt för foto har aldrig riktigt varit min grej... 

Temat till dessa bilder var LIGHT och uppgiften var att ta 5 svartvita bilder där jag skulle jobba med ljus + analysera vad min definition av light är. Min tanke bakom mina bilder är light som i "life/livet" då mörker då isf skulle symbolisera "döden" - ja, ni fattar (antar jag). Så förutom ljuset, som var större delen av uppgiften, så använde jag mig av ägg för att symbolisera liv.

btw så känner jag mig oerhört osäker när det kommer till foto, känns som jag är ute på djupt vatten, hah. Vi får se hur det här kommer gå, och vad David (läraren) tycker om bilderna imorn på redovisningen.


ritat lite

Jag har fått för mig att kanske satsa på att bli tatuerare... Jag vet inte om det är en bra eller en dålig ide. hah! hur som helst så har jag börjat rita och skissa mer random för att så småningom försöka skapa något typ av portfolio. Inte för att jag hade tänkt ha med någon av dessa bilder där för jag tänkte ha lite mer "typiska" tatuerings-skisser i den. Tänkte bara visa ändå för skoj skull. 
random gubbar:
första gången jag försökt mig på att rita rosor:
Jag känner mig ganska oinspirerad och kass om jag ska vara ärlig. Jag har mest ritat för att jag känner att jag måste för att lära mig och bli bättre. Min plan är att kolla på andras skisser och tatueringar på internet och försöka härma, det kan ju bara bli bättre!

RSS 2.0