skalbaggar

Ikväll målade jag lite skalbaggar
 
 

småpyssel och planer

 
 
Jag har inte målat/ritat så mycket på sista tiden men jag haft lite annat småpyssel för mig som jag tänkte att jag kunde dela med mig av. 
 
Jag kan även passa på att berätta att jag har en ny, ganska liten men mysig, utställning på gång! Datum för den är inte helt bestämt än, men snart! Är lite upp till mig, tänkte jag skulle hinna göra ett par tavlor till innan bara :) Det som är spännande med den är att det ev.kommer bli en helt annan typ av publik! Ett sammarbete win-win projekt! Återkommer med mer info om det när jag vet mer! 
 
Bortsätt från utställningserbjudanden har jag också börjat få intresse på andra typer av sammarbete av olika slag! Det är kul att andra tror på det jag gör även om jag själv kanske tvekar ibland. Jag bör sluta upp med det! :)
 
Jag har även varit på en starta-eget föreläsning och ska på en workshop nu till veckan också. Har en del idéer som jag någon gång i framtiden, snart eller senare, kanske drar igång. Om inte annat är det väldigt spännnde att drömma iaf! Men man bör våga satsa har jag hört! 
 
Har även planer på studier, just nu läser jag upp slutbetyg i ämnen som jag saknar för att söka, samtidigt som jag jobbar, men bör snart vara i fas!
 
På tal om jobb, just nu jobbar jag på Pirum Parum här i Sundsvall - en fin butik med handplockat för barn. Kläder, leksaker och presenter. Det bör ni kika närmare på!  http://www.pirumparum.nu 
 
Åter till mitt pyssel, här kommer lite bilder :
 
 
"pimpa" kuddar med spetsdukar
 
 
 
Klä om köksstolar med loppisfynd/tyg
 
 
 
Bakade bullar på kanelbullens dag
 
 
 
 
Avslutar med en bild på mig och min nya lugg 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0