snart tillbaka

Hej!
Jag vill bara meddela att jag har några nya bilder färdiga och på gång som inte ligger här än. Ska bara ta mig tid att ladda batteriet till min kamera så jag kan fota dem. Kommer snart!

hemsida?

Jag har fått frågan om jag har någon hemsida eller om jag hade tänkt skaffa någon ganska många gånger nu. Men det har jag ju inte. Frågan är om jag kanske faktiskt skulle ta och fixa det? Vad tycker ni?

Jag har dock ingen aning om hur man gör, vad det kostar osv. Så om någon vet mer än mig så får ni gärna komma med tips och förslag och skulle tacksamt ta emot hjälp.

Jag har ju tänkt att det räcker med min blogg, men det kanske inte gör det längre. får en del småprojekt, förfrågningar om utställningar och random människor som jag inte känner som frågar om jag säljer, vad jag säljer och vart dom kan se det var och varannan dag. Så det kanske vore på tiden att göra någonting åt saken?

Jag tror att folk uppskattar det jag gör mer än vad jag vågat tro, jag kanske ska vakna och anstränga mig lite. heh.

Kom gärna med tips och förslag!

 
updat.

Jag försökte mig på någonting enkelt, men jag vet inte om det riktigt blev som jag tänkt mig.
adelelofqvist.portfoliobox.net

gillar mönster

Idag efter skolan va jag in en sväng på HM. Jag hade bestämt mig för att inte köpa någonting men jag blev kär i en jacka, det var längesen jag blev så fast i något typ av klädesplagg bara sådär. Så jag kunde helt enkelt inte lämna den. Jag hittade även ett par leggings som jag inte kunde lämna. Mönster tilltalar mig uppenbarligen!
 

giraff & fågel

ritade lite uppe hos grannen här om kvällen.
 

RSS 2.0