pyssellördag

Ikväll sitter vi på golvet. Jag fyller i en trollslända med mönster och dricker folköl, Lais kladdar med oljefärger och Dennis spelar tv-spel. Helt okey lördag trots att jag blir lite snurrig av alla prickar och linjer.


pyssel med Lais och Lull

Så här kan det se ut på våra pysselkvällar. Idag har jag pillat vidare på material till utställningen (elefanten) medans Lais har kladdat med torrpastell i dansande rörelse i olika ställningar & Lullis har byggt drömfångare av gamla armband och fina pärlor.sneak peek

Jag lovade ju er igår att jag skulle uppdatera med mina nya bilder. men sedan slog det mig att jag inte alls vill visa allt helt och hållet som ska vara med på utställningnen. Så därför så får ni lite sneak peeks på bilderna allt eftersom dem blir klara ist, och sen för att få se helheten så får ni helt enkelt komma på utställningen.


Den här bilden har ni ju iof redan fått se så mycket av så ni får se hela slutresultatet med
Men här får ni en sneak peek på nästa


pysselkvällar

Jag och Louise har haft en del pysselkvällar tillsammans nu då vi samlas hemma hos mig och skapar. Jag har mina bilder som jag  måste bli klar med inför konstutställningen som jag ska ha på galleri granen i maj (5e-17e) och lull har än så länge byggt pärlplattor, ritat lite och uppdaterat sitt cv. 

Våran duo har nu förökat sig och blivit en trio, Lais har varit med oss en kväll också då hon gjorde smycken.

Ikväll tänkte vi köra igen. Lullilull kommer som vanligt men även vår vän Tobias, och förhoppningsvis så ramlar Lais in också!

Om någon känner sig intresserad av att vara med någon kväll så är ni mer än välkomna! Vi brukar vara hemma hos mig på Västra Långgatan! Det enda kravet är att du/ni tar med er eget pyssel som ni kan pyssla med.

Vi brukar även äta tillsammans, ikväll blir det en het linssoppa!Jag har lite bilder nu som jag bör knäppa kort på att uppdatera bloggen med, det kommer nog upp inom kort. Jag har bland annat blivit klar med bruden med solglasögon och har också påbörjat en ny bild för ett tag sen som snart är klar! Tänkte försöka bli klar med den ikväll. Har även andra saker på gång som jag hoppas på att få klara snart!Tillsvidare kan ni få ett galet skoltristesskladd som jag gjorde här om dagen.
toalock

Jag tyckte att det här va en bra idé;
Hade bara ett vanligt vitt fult plasttoalock, så jag tänkte att det bara va att köpa ett nytt ifall det skulle bli skit eller om jag tröttnar på det. Lär nog fylla ut resten med någon dag när jag orkar.


one tree, three eyes

ny bild,
svårt att ta en bra bild på den dock, är lite osäker på vad jag tycker om den. jag mår illa över att ha kollat på samma bild så länge, ska låta den vila och se vad jag tycker om den om några dagar...RSS 2.0