info om utställning


5-24 maj på;
Galleri Granen, Trädgårdsgatan 17, Sundsvall

VERNISSAGE 5e Maj 12.00-18.00

öppettider andra dagar;
tisdag - lördag 12-16
måndag & söndag stängt

Dagar jag kommer vara på galleriet; 5 maj - vernissage, lördag 12 maj, lördag 19 majen vecka kvar till vernissage

Idag är det precis en vecka kvar till vernissage! Jag börjar bli klar allt mer och mer men har haft någon svårt att handtera stressen som har ramlat över mig på sista tiden. Kroppen sa till och med ifrån här om kvällen och jag fick nåt minibreakdown men det är bättre nu!

Jag har precis ramat in 3 till bilder, bland annat den här under. Kommer ni nästa lördag får ni se hela bilden! Det är nog en av mina favoriter och även en av dem som jag har lagt ner mest tid på. 

Det verkar som att min utställning kommer bli förlängd en vecka! på grund av att hon som skulle ställa ut efter mig har ställt in. Så nu tycker jag minsann att alla jag känner ska försöka komma in någonting med tanke på hur länge tavlorna ändå kommer att hänga!


bugs


mouths

Det blev en helt ny bild idag. Lite galen, men ganska ball! Har klippt ut bilden längst med de yttersta konturerna som sedan ska limmas fast på ett svart papper och ramas in. Måste dock iväg och köpa svarta papper någonting snart, för jag behöver det även till inramning på andra bilder!


bug

jag har börjat rita lite skalbaggar. de ser ut såhär ungefär. Den här gjorde jag lite fort och halvslarvig idag på lunchrasten. Jag har en påbbörjad bild där det kommer vara en del skalbaggar upptill. Ni får en sneak peek på det kanske redan ikväll. Jag ska jobba vidare på den bilden ikväll iaf då lullis och lais kommer över på pysselkväll!


cykel

Idag hade min klasskamrat gårds/källar-städning i sitt område, och då hittade han en cykel där som jag fick ta reda på ist för att den skulle slängas! :D perfekt! Jag som va i stort behov av en cykel och som har dålig ekonomi, gratis är gott. Kanske inte världens bästa cykel men helt klart fullt duglig till mig! Lite rostig och sådär, bara en växel, bara bakbroms, ofungerande ringklocka, ofungerande ljus & ofungerande pakethållare - men det fixar jag! Rostet på den gör den bara lite charmig kan jag tycka. Ganska liten med, liten och söt!jag är så glad över att jag har så snälla människor omkring mig. Jag fick även en hel del ramar av Helen (mina systerbarns farmor) igår. Som hon hade köpt för kanske 10 år sedan och som hon gärna ville bli av med. Perfekt åter igen då jag behöver ramar till mina bilder inför utställningen!

Jag har jobbat vidare lite på denna bild ikväll, den blir ganska spännande! Det är även skalbaggar upptill på den, det kan ni få en liten sneak peek på senare när jag kommit lite längre.

 


mönster

Den här bilden började jag på ikväll & jag kommer nog pilla vidare på den ett tag till innan jag går och lägge mig. Jag vet inte om det är någonting som kommer vara med på utställningen dock - vi får se.


sneak peeks

Här bjuppar jag på lite sneak peeks/närbilder på färdiga och inte helt klara bilder som kommer vara med på utställningen. Som det för övrigt är vernissage på om mindre än 3 veckor! Kom mer än gärna dit och kika! Och kan ni inte just komma på vernissagen (lördag 5e maj) Så hänger mina bilder kvar där i 10 dagar.


knappar och spets

Någon ville se en bild på min dator pga att den är full i klistermärken, så här är den!Ganska barnsligt jag vet, men det är jag ju ändå på så många andra sätt redan. till exempel pga att jag har sytt en stor krokodil till mig själv. Tog en bild på honom idag när han ligger i soffan, man får kanske en lite bättre uppfattning om hur står han är då tänkte jag.


När jag var på stan idag köpte jag med mig en bit spets hem som jag tänkte ha som tänder och klor på honom och två oranga knappar som jag tänkte ha som ögon. Lägger upp en ny bild på kroko när han e klar!
 

Ikväll blir det pysselkväll med favoritLouise! Vi tänkte käka tillsammans med, hoppas hon kommer snart för jag är hungrig. Här kan ni få en vriden och överexponerad bild på mig med, bara för att jag är barnslig

 krokodil

Igår när jag kollade på Fixa Rummet så sydde dom en två meter lång krokodil. Och då ville naturligtvis jag också göra en. Så jag satte mig och pillade med den redan igårkväll och idag offrade jag mina kuddar i sängen för att komma åt vaddet innuti så jag kunde fylla honom! (min blev inte 2 meter dock, kanske 1,40) Jag får sova utan kuddar några dagar eller så kan jag ta någon ur soffan så länge. heh.  Så här ser han ut nu, inte helt klar. Jag blev ganska nöjd med "taggranden" på tyggen och ut på svansen. Huvudet och munnen blev lite galet, stort och putigt, men ganska söt ändå. Sedan ska det också dit tänder & ögon ( & ev klor på fötterna) Som ni kanske ser så använde jag mig av tyget som satt på väggen bakom tvn tidigare.


gjort om lite

Det var ett tag sen vi hade pysselkväll nu, jag börjar få lite abstinens. woaah! Tyget bakom tvn är utbytt iaf. Det känns bättre med det här gröna lite mer neutrala än det blå/oranga som var skrikit och tog över lite väl mkt även om det också var snyggt. Känns kul och kreativt att kunna byta ut det så lätt. får väl byta igen när jag tröttnar nästa gång.

Jag har även möblerat om lite. Ställt bänken jag hade tvn på tidigare som soffbord och sedan tippat bokhyllan och ställt tvn på den ist. Jag tycker att det blev bra. Egentligen ville jag möblera om helt i vardagsrummet, men med tanke på uttag i väggarna, dörrar och fönster så går det inte göra så mkt. typiskt.

före:

efter:
Lullis har även hjälpt mig att klä in min f.d banankartong som jag har alla kattleksaker i. Och eftersom det blev tyg över efter väggen så tog vi samma. Så nu är banankartongen något snyggare och behöver inte stå undangömd som tidigare. Vi passade även på att göra hålet upptill lite mindre och skar även upp ett till hål från sidan och la en kudde i botten som vi också klädde i samma tyg. fjantiga vi är som anstränger oss så mkt på en gammal kartong till katterna men dom verkar gilla den så det var värt det!


pyssel och sneak peek

I tisdags pysslade vi igen. Då blev det även livemusik från Lais sida. mysigt


Idag har jag tagit en fika med Louise på stan, sedan gick vi hem till mig och möblerade om, bytte tyg på väggen bakom tvn och pimpade min "kattlåda" som jag har kattleksaker i

RSS 2.0