grönsaker & diverse

Mitt och grannens trädgårdsland som bara växer och växer! mysigt!


behöver pyssla

Jag behöver komma igång med pysselkvällarna igen. Måste få ihop lite nya grejer inför min utställning hos Kaisa-Marjas i augusti, det är ju snart! Om någon känner sig sugen att pyssla så hör av er, vill gärna ha sällskap!

Förövrigt har det hänt två ganska stora förändringar i mitt liv.
1. Jag har fått jobb (extrajobb) som kock i köket på Allstar sportbar!
2. Jag har inget förhållande längre </3 kramar ihjäl katterna <3Stadshuset

Deltar med mina tavlor på Sundsvall24's event på Stadshuset 12-13 Juni. Spännande event överlag med föreläsningar, utställningar, E-sportstävlingar och prisutdelningar. Kom gärna och kika !

för med information
klicka på bilden för att komma till hemsidan:


vegetarisk kost

När jag va och storhandlade mat igår fick jag för mig att jag bara skulle köpa hem veg-mat, så det blir bara vegetarisk kost hemma denna månad (eller längre). Har ätit så mkt kött den senaste tiden (på praktiken - Allstar) så pass att det känns jobbigt. Vanligtvis brukar min kost bestå av 50/50 ~ svårt att vara vegetarian på heltid då man går en kockutbildning och i det mesta man lär sig och ska kunna är det kött inblandat, annars hade jag nog varit det för längesen. Men att äta kött mer sällan fungerar ju också såklart! bättre än att äta kött varje dag. kött kött kött. blir äcklad av tanken, av alla kycklingvingar och ribs som jag ser och har sett varje dag de senaste veckorna.

smörstekta champinjner med flingsalt, kanske hur gott som helst.


turkost

fick ryck och åkte och köpte möbelfärg och målade lite möbler turkosa. En stol och en lampfot än så länge! Jag ska även måla på ett bord som jag har i köket. Det är kul att förnya lite!

lampfoten innanmåla målalampan ska även få en ball lampskärm som jag ska pilla ihop senare, vet inte riktigt hur än men det visar sig. Jag uppdaterar med bilder på det senare när jag är igång!


Jag har även gått lös på en pall. måla, slipa & rista. Fanns två lager med färg på den innan - rosa & svart + det ljust trä i botten, så jag blaffade på lite turkos färg över det svarta ganska slarvigt och sen när det torkat så lekte jag lite med en kniv & sandpapper och tog fram olika mönster och lager med hjälp av det. Tror jag ska lacka den med högblank lack sen, det vore nåt tror jag.jag lovar att uppdatera med bättre bilder på alla saker senare!

RSS 2.0