Zucczucc

Idag blev Zucchini kastrerad. Han hade tydligen varit elak mot veterinärerna. Fräst, gnällt, och till och med lyckats göra någon illa. De vägrade förflytta honom till transportburen så när jag kom så jag fick jag göra det själv. När jag kom in i rummet som han satt i så var hans ögon svarta och han låg platt mot botten i buren och fräste... Men när han såg mig och jag kom nära reste han sig försiktigt och han sken upp, jag kunde enkelt flytta över honom och ta med honom hem. Mammas fjantgos ♥ superlycklig över att vara hemma igen, bara spinner och ska kela.
 

klädhängare

Jag har gjort en klädhängare av en gammal låda och lite udda knoppar. Ska även skruva fast krokar på undersidan sen som man kan hänga jackor på. 
 


akvarell

Idag har jag haft sällskap av min granne Cat och min vän Lull. Vi har suttit i mitt kök och pysslat. Jag har börjat med en ny akvarell, denna gång i något större format. Har en del kvar att göra innan den är klar.
 
 

krokar & mönster

Har kladdat och skruvat vidare på denna.
 

akvarell hos grannen

Idag och en bra bit in på kvällen har jag suttit uppe hos grannen och målat med akvarell. Tog tag i penseln och kämpa mig igenom svackan jag haft en längre tid. Ska iag försöka göra minst en bild om dagen nu framöver, spelar ingen roll om det blir bra eller kaos, huvudsaken jag gör någonting! Hur det kommer gå vet jag inte, men jag måste hitta tillbaka.
 

RSS 2.0