ingen vila

Jag hinner knappt avsluta ett konstprojekt innan det ramlar något nytt över mig! Folk drar lite i mig vilket måste vara ett gott tecken. Nu har jag ett nytt projekt på gång nerifrån i landet men kan inte lägga händerna i det nu direkt då jag måste lägga all fokus på skolan de här sista veckorna. Har både teoretiskt och praktikst slutprov väldigt snart! 

Idag öppnade min utställning på Unga Magasinet och jag hoppas att ni som vill se utställningen hinner se den innan den plockas ner igen, vilket är om två veckor! Har fått bra respons än så länge iaf! Folk gillar mina linjer och mönster och verkar väldigt imponerade. hah. Har svårt att ta åt mig men jag gör väl det på nåt vis trots allt. Känns kul! 

Jag ska verkligen försöka ta bilder på tavlorna, det är många av dem som inte ens finns på foto, jag har varit väldigt dålig på att dokumentera det jag gjort på senaste tiden. Jag tror jag ska be någon god vän att hjälpa mig att ta bilder så jag kan dela med mig av min konst även till er som inte har möjlighet att ta er till Sundsvall.  

Jag återkommer! Jag ska verkligen skärpa till mig, 
Jag skyller på att det har varit mycket senaste tiden men jobb, skola och utställningar samtidigt. 


pepparkakshus slutresultat

Så här blev mitt och Sandras Pepparkakshus. 
 

Utställning - Unga Magasinet

Från och med tisdag 27 nov - lördag 8 dec hänger jag ut tavlor på Unga Magasinet i Sundsvall. 
 

PACKHUSGATAN 4
852 34 Sundsvall

Öppettider 
tisdag-torsdag 15-22
fredag 15-24
lördag 18-24

Kom gärna in och kika!

kökssaxen kom fram

Jag har velat fram och tillbaka nu i veckor ang min lugg. Har haft tanken på att klippa den men varken litat på mig själv eller någon annan. Idag fick jag ett ryck och tog saken i egna händer tillslut... Jag skulle kanske ha gett ansvaret till någon annan egentligen då jag inte alls kan klippa hår, men nu är det gjort trots att jag egentligen inte vet vad jag har gjort. haha. Men det blev väl helt okej, ev att någon som kan får finslipa lite någon dag. & Tack till Lulligull som hjälpte mig med sidecuten här om dagen!


bygga ihop & dekorera

Idag har jag och Sandra jobbat vidare på pepparkakshuset, vi fick ihop alla bitarna utan några större problem och vi har börjat dekorera det med kristyr och godis. Det är dock fortfarandre inte helt klart så vi ska göra det sista imorgon!

 
 
Igår hade vi pepparkakshuspaus och gjorde egen renkorv ist. malde kött, blanda i vitlök, färska kryddor, lite cayen, paprikapulver, salt, rött vin osv. Stoppade dem, sedan rökte vi dem i några minuter innan vi körde klart dem på ånga i ugnen. Vi stekte självklart på en och smakade också, det blev faktiskt riktigt bra!


pepparkakshus

I år fick jag och Sandra i min klass äran att göra pepparkakshuset som ska stå framme under julbordet på restaurang Grankotten på Norra berget i Sundsvall. Huset är inspirerat av hur Grankotten ser ut men något förenklat. Men med förenklat menar jag inte enkelt då vårat hus ändå består av 23 delar. är lite pill och märkliga vinklar men vi ska nog få ihop det! Förra veckan gjorde vi mallen i kartong & degen och idag har vi gräddat väggarna. Det gick faktiskt ganska bra att få till väggarna, hoppas på att ihopsättningen och dekorationen som vi ska ge oss på imorgon går lika bra!

 hey


Fantasivärld

Jag spelade in en av mina låtar som jag skrivit uppe hos grannen för några dagar sedan.


Adele Löfqvist - Fantasivärld
Lyssna om du vågar

RSS 2.0