skelett & kroki

Idag hade vi skelettstudier på förmiddagen, och kroki på eftermiddagen.

Just idag tecknade jag av ett människoskelett men vi ska även teckna av en höna och en katt. Det var/är svårt men kul och spännande! Vad som mer var spännande var att vi hade en man på krokin idag, det har jag aldrig haft tidigare! jag har tecknat kroki många gånger, men första gången jag tecknat av en man! Här får ni lite bilder från dagen:







Kommentarer
Postat av: felicia

eftersom jag faktiskt brukar "följa" din blogg lite ville jag lämna en kommentar, känns ju lite löjligt när jag kan skriva direkt på facebook men känns roligare att bara lämna allt i en kommentar här. Jag tycker grymt mycket om både din stil och stilen på din konst och du är riktigt skicklig enligt mig. Vad gick du för gymnasie och linje, gick du ut den med slutbetyg och vad gör du nu ? Jag går ju själv andra året bild och form men har insett att just systemet på min skola inte passar mig alls och plugget går inte alls nå bra längre, och det allra värsta är att jag tappat all min insperation och motivation för att måla osv, min kreativitet har helt försvunnit pga allt plugg. Jag vill bara få allt gjort, kunna flytta som du gjort, skaffa egen lya och kunna vara kreativ hemma i lugn o ro. Något tips på hur man ska göra då? Det känns som att jag kommer gå dessa tre år på bild&form i onödan och må dåligt ..

2011-02-17 @ 21:44:53
Postat av: Adele

hej! Kul att du gillar det jag gör och även kul att du kommenterar och frågar i min blogg tycker jag!



Jag gick själv bild och form på gymnasiet, på västermalm. Du går på Skvadern gissar jag? Och jag valde inte Skvadern just pga upplägget, jag ville ha lite av allt hela tiden, medan ni pluggar ett ämne i taget?



Hur som helst så gick jag ut med exakt de poäng men behövde, med andra ord - jag klarade gymnasiet.Jag tycker verkligen inte att du kastar bort dina tre år, iaf inte om du orkar vara kvar och klarar av det! Allt kommer bli mycket svårare för dig om du hoppar av eller inte klarar det! Så kämpa tjejen!



Jag gick ur gymnasiet 2009, och under i stort sätt hela året efter så hade jag praktik på konstgallerier (Galleri Granen & Galleri Vox) här i sundsvall. De gav mig dock inte mycket pengar, det gav mig dock rätt bra kontakter och några fina rader i mitt CV, i pengar fick bara ungdomsgarantistöd av AF, vilket är mellan 2500-3000 kr varje månad. Så jag bodde fortfarande hemma under den tiden. Jag jobbade dock på VOX i somras och då fick jag som en lön liksom (också utbetalat av AF, då VOX inte direkt tjänar några pengar på sin verksamhet), och det var då jag först flyttade till min första lägenhet på Östermalm (dvs. i somras)



Hösten efter, alltså nu i höstas, började jag på Sundsvalls Konstskola KOMS och det är det jag håller på med nu. För att komma in där behövde man godkända gymnasiebetyg + att man skulle lämna in 3 arbetsprover (ett självporträtt, ett rum och ett stilleben) Så just nu lever jag på studielån.



Jag bor just nu i stan, sambo, och 2 katter, och min ekonomi är snål. Får verkligen tänka på var jag lägger varje krona! Så ja, jag har ingen aning om vad jag ska göra med mitt liv, eller vad jag ska få pengar ifrån när jag går ur skolan nu till våren. Jag har inga direkt planer mer än att försöka hitta ett jobb, vilket skitjobb som helst i stort sätt! Tills jag kommer på hur jag ska gå vidare med min framtid.



Livet är svårt men man måste kämpa! Jag kämpar också, varje dag och hela tiden. Min inspiration är precis som din mycket liten ska jag säga dig. Jag ritar väldigt lite hemma men jag önskar att jag gjorde det mer!



Hoppas du fick svar på alla dina frågor :)

2011-02-17 @ 22:03:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0